oud Taxatierapport

Taxatierapport

Alle Watervilla’s worden in Nederland gebouwd volgens de CE Norm. CE-normering geeft aan dat de Watervilla’s voldoen aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. Daarnaast hebben de Watervilla’s ook nog diverse certificaten, zoals het NEN certificaat. De eerste Watervilla’s zijn inmiddels gebouwd in Nederland. Deze Watervilla’s zijn getaxeerd door een erkent taxatiebureau. Het volledige taxatierapport is per email op te vragen, info@hollandsewatervillas.nl.

Ontwerp

Ontworpen en gebouwd in Nederland heeft de Hollandse Watervilla een luxe uitstraling. De Hollandse Watervilla’s zijn voorzien van een woonkamer, twee persoonsslaapkamer, badkamer met douche en toilet en een keuken. Buitenom kan via een stalen wenteltrap het grote zonnedek worden bereikt, er is veel eigen buitenruimte.

Het ontwerp is tot stand gekomen na een langdurige studie van twee tot drie jaar door initiatiefnemer. Hij creëerde en ontwikkelde een constructieproces gebaseerd op vaste componenten en duurzaamheid.