oud Groepsaccomodatie Nederland

[section bg_color=”rgb(249, 249, 249)”] [row style=”collapse”] [col span__sm=”12″]

Investeer in een groepsaccomodatie Nederland

[/col] [/row] [/section] [section bg_color=”rgb(249, 249, 249)” padding=”0px”] [row style=”collapse”] [col span__sm=”12″] [ux_banner height=”300px” bg_color=”rgb(70, 147, 175)” class=”oa-rounded-banner”] [text_box width=”61″ position_x=”5″ position_y=”50″]

Uw geld op een slimme manier beleggen kan op verschillende manieren. Een investering doen in een vakantiewoning is daar een van. Omdat er vandaag de dag steeds meer vraag is naar een luxe vakantiewoning, is het investeren in een groepsaccomodatie Nederland een erg slimme keuze.

Door te kiezen voor een vakantiewoning op het water, gebouwd door Houseboats Invest, vergroot u de verhuurmogelijkheden het hele jaar door. En, minstens zo belangrijk, er kunnen ook nog eens bovengemiddelde rendementen behaald worden. Wel zo goed om te weten, nietwaar?

[/text_box] [/ux_banner] [/col] [/row] [/section] [section bg_color=”rgb(249, 249, 249)”] [row v_align=”middle”] [col span=”7″ span__sm=”12″]

Steeds meer ligplaatsen beschikbaar

Vandaag de dag ontvangen eigenaars van jachthavens steeds minder plezierjachten in de haven. Doordat deze toename fors afgenomen is, is er ook steeds meer ruimte voor een watervilla van Houseboats Invest. Doordat een watervilla geschikt is voor iedere box, hoeven er ook geen aanpassingen gedaan te worden in de jachthaven. Een villa op het water heeft een erg uniek karakter en zal hierdoor direct uitspringen tussen bijvoorbeeld hotels en andere vormen van accommodatie voor vakantie.

[gap]

Watervilla’s: modern, ruim & comfortabel

Gaat u voor een groepsaccomodatie Nederland in de vorm van een villa op het water, dan bent u zeker van een verblijf dat modern, comfortabel, ruim en modern is. Deze voordelen zorgen ervoor dat een villa op het water erg gemakkelijk is om te verhuren. U bent zeker van een investering waar een bovengemiddeld rendement uit behaald kan worden.

[/col] [col span=”5″ span__sm=”12″ padding=”50px 0px 0px 0px” margin=”0px 0px -20px 0px”] [row_inner v_align=”middle” h_align=”right”] [col_inner span=”11″ span__sm=”12″ margin=”-20px 0px 50px 0px”] [featured_box img=”238″ img_width=”40″ pos=”left” title=”Overal aanleggen” title_small=”Dankzij doordacht design” icon_color=”rgb(40, 141, 179)”] [/featured_box] [/col_inner] [col_inner span=”11″ span__sm=”12″ margin=”0px 0px 50px 0px”] [featured_box img=”238″ img_width=”40″ pos=”left” title=”een unieke ervaring” title_small=”hotels en parken zijn het verleden” icon_color=”rgb(40, 141, 179)”] [/featured_box] [/col_inner] [col_inner span=”11″ span__sm=”12″ margin=”0px 0px -20px 0px”] [featured_box img=”238″ img_width=”40″ pos=”left” title=”puur vakantiegenot” title_small=”ruimte, comfort en luxe centraal” icon_color=”rgb(40, 141, 179)”] [/featured_box] [/col_inner] [/row_inner] [/col] [/row] [/section] [section bg_color=”rgb(249, 249, 249)” padding=”0px”] [row style=”large” v_align=”equal”] [col span__sm=”12″]

De limieten liggen bij je eigen creativiteit

Een villa op het water is erg geliefd als vakantiewoning. Maar er zijn nog veel meer doeleinden waar deze accommodatie voor kan dienen. Een villa op het water heeft een motor om mee te kunnen varen en is beschikbaar in verschillende verdiepingen. Hoe je de villa inricht, is volledig aan jou. Zo zou je zelfs een kantoor- of atelierruimte er van kunnen maken. Een villa op het water heeft een motor om mee te kunnen varen en is beschikbaar in verschillende verdiepingen.

[/col] [/row] [/section]